3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

Afvoer Ontstoppen Coevorden

Wij beëindigen uw afvoer verstopping!

Afvoer ontstoppen Coevorden

Afvoer ontstoppen Coevorden? Spoelt het water niet meer weg uit uw gootsteen of spoelt het water uit de wasmachine niet meer weg? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met een verstopping in de afvoer!

Een goede oplossing vinden voor een verstopte afvoer kan best lastig zijn. Er zijn immers veel middelen en gereedschappen beschikbaar waarmee dit probleem mogelijk is op te lossen. Hierdoor is het niet altijd duidelijk wat nu wel, en wat niet goed functioneert. Wij helpen u daarom graag bij het vinden van een goede oplossing voor uw afvoerverstopping.

Wilt u de hulp van een loodgieter van Riool Ontstoppen Coevorden bij het ontstoppen van uw afvoerverstopping? Bel nu vrijblijvend met 0524 201 555 om uw klus te bespreken. Afvoer Ontstoppen Coevorden helpt u graag!

Ontstoppingsdienst Coevorden

Woont u in Coevorden en bent u op zoek naar een Ontstoppingsbedrijf om uw verstopte afvoer te ontstoppen? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken.

Wij van Riool Ontstoppen Coevorden kunnen u helpen met allerlei soorten afvoerproblemen. Wij hebben voor ieder probleem met de afvoer een passende oplossing.

Wanneer wij bij u langskomen, verhelpen wij niet alleen de verstopping. Wij voorzien u ook van advies en tips om ervoor te zorgen dat de verstopping niet zo snel weer gebeurt en dat de afvoer in goede staat blijft.

Wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via 0524 201 555. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen voor je op!

Bij spoed 24/7 bereikbaar

Sommige verstoppingen moeten direct verholpen worden. Daarvoor hebben wij een spoeddienst in het leven gebracht worden. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om deze klussen te verhelpen!

Komt het water uit de gootsteen omhoog? Dan is het aan te raden om zo snel mogelijk contact op te nemen met een loodgieter van Riool Ontstoppen Coevorden. U heeft zeer waarschijnlijk te maken met een ernstige verstopping.

Wilt u een spoed loodgieter inschakelen? Bel dan direct op met Afvoer Ontstoppen Coevorden via 0524 201 555.

Afvoerfilter schoonmaken

Het gebeurt regelmatig dat een verstopping ontstaat bij de afvoer van een elektrisch apparaat. Denk dan bijvoorbeeld aan een vaatwasser of wasmachine. In sommige gevallen wordt het probleem dan veroorzaakt door vieze filters. U doet er goed aan deze te controleren.

Afvoerfilters controleren is een eenvoudige klus. Op het moment dat u filter gedemonteerd heeft, kunt u de filter schoonmaken in warm water en sop. U kunt de filter weer terugplaatsen wanneer de filter goed opgedroogd.

Heeft het schoonmaken van de filter het probleem niet verholpen? Neem dan gerust contact op met Afvoer Verstopt Coevorden via 0524 201 555.

Sifon controleren

De meeste afvoer afvoeren zijn voorzien van een sifon. Dit is de zwanenhalsvorm in de afvoerbuis. Een sifon is een stankafsluiter die op alle afvoerbuizen wordt gemonteerd.

Het komt soms voor dat de sifon niet meer goed werkt. Bijvoorbeeld doordat er afval ophoopt aan de binnenkant van de sifon. Hierdoor vloeit het water niet meer soepel door naar het riool.

Wij raden u aan te controleren of de verstopping veroorzaakt wordt door de sifon. Dit kunt u doen door de sifon los te draaien en al het vuil te verwijderen met warm water en sop. Op het moment dat de sifon schoon is, kunt u de sifon weer vast draaien.

Heeft het schoonmaken van de sifon het probleem niet opgelost? Neem dan contact op met Riool Ontstoppen Coevorden via 0524 201 555.

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

De afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn is ook een optie wat u kunt proberen om de verstopping te verhelpen. Deze methode kost weinig geld en hiermee kunt u ook geen schade aanrichten aan de afvoer. Hieronder leggen wij uit hoe u dit kunt doen.

Pak een emmer of bak en vul de bodem met wat zuiveringszout (baking soda). Voor een sterker effect voegt u hier wat azijn aan toe. Meng dit goed door elkaar. Vul de emmer of bak vervolgens met warm water en roer het mengsel nog een goed door elkaar.

De emmer of bak kan nu leeggegooid worden in de verstopte afvoer. Hierbij raden we u aan om de bak of emmer zo hoog mogelijk boven de verstopte afvoer te houden. Zo kunt u meer druk creëren op de verstopping in de afvoer.

Voor een optimaal resultaat raden wij u aan dit een nachtje in te laten werken. Werkt dit niet? Neem dan snel contacty op voor het maken van een afspraak.

Afvoer verstopping verhelpen met een plopper

Een andere effectieve manier om een afvoerverstopping te verhelpen is door een plopper te gebruiken.

Maak het rubber van de plopper flexibel door deze enige tijd onder een warme kraan te houden. Druk de plopper vervolgens op de verstopte afvoer. Beweeg de plopper nu op een neer. Hopelijk komt de blokkade hiermee los en is uw verstopping snel verholpen.

Is u verstopping te hardnekkig om zelf te verhelpen? Neem dan gerust contact op met Afvoer Ontstoppen Coevorden via 0524 201 555.

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

U kunt een afvoer ook ontstoppen met een zogeheten ontstoppingsveer. Het nadeel van deze methode is echter dat de stalen ontstoppingsveer schade aan kan richten aan uw afvoer. Wilt u het toch proberen? Hieronder kunt u lezen hoe u de veer effectief kunt gebruiken.

Hoe werkt dit? Het is de bedoeling dat u ontstoppingsveer in de verstopte leiding stopt. Zet bij dit proces niet te veel kracht, zo voorkom je dat je schade aanricht.

Wanneer u de verstopping bereikt hebt, kunt u het beste duwen, trekken en draaien met de veer. Belangrijk is dat u dit voorzichtig en beheerst doet om schade te voorkomen.

Wilt het nog niet lukken? Of heeft u geen ontstoppingsveer en wilt u dat onze loodgieter er naar komt kijken? Bel ons dan gerust voor een afspraak.

Voorkomen van afvoerverstoppingen

Wij vinden dat voorkomen beter is dan genezen. Dat is de reden waarom de staat van de afvoer belangrijk is. u kunt hier zelf sterk aan bijdragen, door goed te letten op wat u door de afvoer spoelt.

Het is van belang om geen vloeistoffen of vaste stoffen door de afvoer weg te spoelen die daar niet thuis horen. Denk hierbij aan olie, (frituur) vet en etensresten. Dit kan namelijk blijven hangen in de afvoer en zorgt na verloop van tijd voor een verstopping.

Afvoerverstoppingen ontstaan vaak geleidelijk en daarom is het aan te raden om de afvoer en riolering eens in de zoveel tijd te controleren. Dit kunnen wij voor u doen door met een camera een kijkje te nemen in de afvoer. Zo weet u precies wat de staat is van de afvoer en kunnen eventueel afvoerproblemen vroegtijdig verholpen worden.

Bent u op zoek naar een loodgieter die u kan helpen met een verstopping? Of wilt u uw afvoer laten reinigen om een verstopping te voorkomen? Neem dan gerust contact met ons op via 0524 201 555.

Kosten afvoer ontstoppen

Verstoppingen in een afvoer kunnen erg vervelend zijn omdat het voor veel ongemakken kan zorgen. Wanneer dit het geval is, wilt u natuurlijk dat het zo snel mogelijk wordt opgelost. Dan bent u bij Riool Ontstoppen Coevorden aan het goede adres.

De kosten van afvoer ontstoppen zijn voor elke verstopping anders. De kosten zijn namelijk afhankelijk van een aantal factoren waaronder: benodigde arbeidsuren, de kosten van het gereedschap en/of machines, en de uitvoering van eventuele inspecties of reparaties.

Wij werken op een eerlijke en transparante wijze. Onze loodgieter maakt altijd van te voren een prijsopgave waarop de benodigde werkzaamheden en bijbehorende kosten vermeld staan. De werkzaamheden worden pas gestart nadat u akkoord heeft gegeven op de prijsopgave.

Bekijk hier het complete overzicht van onze tarieven.

De specialisten van Riool Ontstoppen Coevorden zullen met hun efficiënte werkwijze zorgen voor een goede oplossing. En bent u daarvoor op zoek naar een loodgieter? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0524 201 555.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Coevorden helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Coevorden? Riool Ontstoppen Coevorden staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Coevorden.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Coevorden? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Coevorden!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Coevorden

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe maak ik een afspraak met Riool Ontstoppen Coevorden?

Wij ontstoppen alles wat op het riool is aangesloten. Heeft u een verstopping? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Coevorden via 0524 201 555.

Kan ik mijn afspraak annuleren?

Dat is mogelijk. U kunt uw afspraak annuleren door, minimaal 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 0524 201 555.

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Bij het maken van de afspraak wordt een tijdblok met u afgesproken. U mag verwachten dat wij dan ook bij u langs zullen komen.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag.

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Coevorden?

Onze prijzen zijn zeer transparant. Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaalt u 98 euro inclusief arbeid en BTW. 

Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier 30 euro in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW. Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Pas wanneer u akkoord bent gaat hij aan de slag met de werkzaamheden.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Bij ontstoppingen die worden uitgevoerd door Ontstoppingsdienst1 Zwolle, krijgt u drie maanden garantie. Dit betekent dat wanneer de verstopping binnen drie maanden terugkeert, wij de verstopping kosteloos komen ontstoppen!

Is dit bij u het geval? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Coevorden via 0524 201 555.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Coevorden?

Ontstoppingsdienst Coevorden ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Daarnaast helpen wij u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst Coevorden bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Coevorden inschakelen? Neem gerust contact op via 0524 201 555.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?

We zijn werkzaam in Coevorden en omstreken. Waar u ook woont in Coevorden, wij rekenen geen voorrijkosten!

Bel nu 0524 201 555 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Coevorden zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In sommige gevallen is dat mogelijk, maar vaak is dat geen gemakkelijke klus. Afhankelijk van de verstopping hebben wij op de specifieke

Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Coevorden op 0524 201 555.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 3 maanden?
Dan komen wij het gratis oplossen!

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

98

NA STARTTARIEF

30

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Coevorden was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

vv Raptim

Riool Ontstoppen Coevorden is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

OBS Parkschool

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Coevorden.

Esther

Woon- en zorgcentrum St. Franciscus

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Coevorden is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

De Heeren van Coevorden

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button