3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

Over

Wij beëindigen uw riool verstopping!

Over Riool Ontstoppen Coevorden

Riool Ontstoppen Coevorden is actief sinds 1989. Vanaf dag 1 helpen wij mensen met verstoppingen. Riool Ontstoppen Coevorden voert zijn ontstoppingsdiensten uit voor zowel particulieren- als bedrijven. Inmiddels hebben wij al duizenden mensen met een verstopping geholpen!

Wij kunnen u helpen met elke verstopping. Wij verhelpen namelijk verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak. Daarnaast kunnen wij u helpen met het aanleggen en vervangen van nieuwe riolen.

Wij staan voor betrouwbaarheid, transparantie en professionaliteit. Wanneer u onze hulp inschakelt, kunt u er vanuit gaan dat wij uw verstopping snel en vakkundig ontstoppen.

Wanneer wij bij u langskomen, onderzoeken wij eerst het probleem. Wij kijken waar de verstopping zit en hoe wij deze beste kunnen verhelpen. Vervolgens krijgt u een prijsopgave. Gaat u akkoord? Dan gaan wij direct aan de slag. Wij verhelpen de verstopping en ruimen na afloop de boel weer netjes op!

Neem gerust contact op voor het maken een afspraak. Wij lossen alle rioolproblemen vakkundig op. U kunt ons bereiken op 0524 201 555. Wij komen snel bij u langs om uw verstopping te verhelpen.

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Coevorden was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

vv Raptim

Riool Ontstoppen Coevorden is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

OBS Parkschool

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Coevorden.

Esther

Woon- en zorgcentrum St. Franciscus

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Coevorden is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

De Heeren van Coevorden

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button